• Вести - Jun 06, 2019

  Како на најдобар начин да ги искористите информациите кои доаѓаат до вас од социјалните медиуми, а да не ја нарушите репутацијата на брендот?

  Доколку професионално уредувате профили на социјалните медиуми, сигурно знаете дека не е доволно само да споделите забавен пост и со тоа да постигнете успех. Социјалните мрежи с...

 • Вести - Jun 04, 2019

  Google најави промени во основниот алгоритам за пребарување – што значи тоа за нас?

  Светските медиуми веќе подолго време пишуваат и ги најавуваат овие промени во алгоритмот на Google, поточно тоа би се случило во јуни оваа година. Со цел да се направи повеќе ин...

 • Блог - May 20, 2019

  Кризата некогаш и сега. Како правилно да го посоветувате клиентот?

  Новото време донесе комплетно нова динамика во доменот на односи со јавноста. Некогаш доминантни комуникатори или пренесувачи на пораката биле медиумите. Да се „протури“ важна и...

 • Блог - May 17, 2019

  Како форумите можат да ни помогнат да ги оствариме сите замисли на клиентот?

  Во трка со времето, трендовите и огромната конкуренција на пазарот, борбата за нови купувачи, корисници и публика е сурова и трае константно 24/7. Во таа трка компаниите осмислу...

 • BoriseLave - Apr 22, 2019

  Тема на денот: Контент маркетинг и неговата улога во комуникациите

  Контент маркетингот стана важен маркетинг концепт кој за релативно кратко време се здоби со „право на државјанство“ во индустијата на комуникациите. Контент маркетингот е многу ...

 • Блог - Apr 07, 2019

  Предностите на успешна лендинг (landing) страница

  Кога се обидувам да се навратам наназад низ времето, на почетокот од мојата кариера, кога почнав да работам во сферата на дигиталниот маркетинг, се присетувам како во комуникаци...

 • BoriseLave - Apr 04, 2019

  Бора Миљановиќ за Klix.ba: Никој повеќе не може да ги измами потрошувачите

  После многу години, Represent Sysтем  ја носи Лондонската школа за односи со јавноста на нашиот пазар. Додека новата генерација студенти чекаат за упис, основачот и директорот н...

 • Интервјуа - Mar 29, 2019

  Добрите идеи и креативноста никогаш не излегуваат од мода

  Главната тема на петтиот регионален форум на лидери во комуникациите IZAZOV 2019 кој се одржа на 25 и 26 март годинава во Хотелот Hyatt Regency во Белград се фокусираше на транс...

 • Блог - Mar 28, 2019

  Анимацијата како дел од дигиталната маркетинг стратегија

  Без разлика дали креирате 10-секунден GIF или 2-минутна анимација, можете да се потпрете на моќта на овој тип на видео за да раскажете приказна и да испратите лесно разбирлива п...

 • Бидете во тек!