Кариера

Добредојдовте во секцијата Кариера во Represent System-от.

Кои сме и кои сакаме да бидеме.
Неколку работи кои треба да ги знаете за Represent Communications

Отворени позиции

  Секогаш сме во потрага по поединци кои се мотивирани и гладни за знаење....

Вредности

 • Веруваме во луѓето и заедничко работење

 • Нашите луѓе не се само наш водечка работна сила. Тие истотака се и наше семејство.

  Ние сме писатели, новинари, уметници, претприемачи, дизајнери, фотографи, комедијанти, љубители на храна, зависници од податоци.

  Ги живееме и користиме современите технологии, работиме напорно и постојано растеме.

  Посветени сме во целост на здрав начин на живот и меѓусебна поддршка.

 • За нас, семејството е на прво место.

 • Жените сочинуваат 90% од нашата компанија. Повеќето од нив се сопруги и мајки. На сите мајки им овозможуваме да ја органзираат својата работа на начин кој најмногу им одговара.

  За нас заедништвото подразбира дека сите сносат одговорност за своето работење.

 • Можности за учење и развивање на кариера.

 • Работните предизвици ги разбираме едноставно и професионално.

  Знаеме дека најрелевантен начин за напредување е размена на искуства на дневна база со повеќе од 90 колеги во 4 држави.

  Нашиот образовна програма до сега ја завршиле повеќе од 1000 професионалци во сферите на јавен настап, односи со јавноста, односи со медиумите и користење на дигитални комуникациски канали.

  Ги охрабруваме нашите луѓе да преземаат различни работни улоги и да го споделуваат стекнатото знаење. Веруваме дека секој вработен постојано има потенцијал да се развива и расте!

Да работиме заедно!

Секогаш сме во потрага по поединци кои се мотивирани и гладни за знаење…