Едукација

Тренинг на следната генерација на таленти.

Лидери во интегрирани комуникации со години наназад. Обезбедувајќи целосен опсег на услуги за односи со јавноста, успешно ги спојуваме со новите технологии.

Школи

Конференции

Тренинзи

Конференции

Content Experience

Започнавме со Content Experience во 2016 година, како прва конференција за контент и дигитален маркетинг во Србија.

Обуки

Represent Communications организира tailor-made обуки во доменот на комуникациите.  Низ подготовките и практичните примери, им помагаме на нашите клиенти да ги присвојат златните правила на комуникација во јавноста преку симулирани интервјуа со искусни новинари и да го надминат стравот од камерите и јавниот настап.

Tailor-made обуки за поединци и помали групи се:

Клиенти

 • MK Group
 • Carslberg Srbija
 • DHL
 • Eurobank
 • Holcim
 • Knjaz Milos
 • Metro
 • Nis
 • Osce
 • ProCredit Banka
 • Siemens
 • Simpo
 • Telenor
 • Wienner
 • Cocacola
 • Delhaize

Заедница

Можете многу да научите читајќи ги нашите едукациски артикли во секцијата БЛОГ. Започнете уште денес со учење!