Подгорица

Булевар Џорџ Вашингтон 65

Подгорица

Црна Гора

+382 20 234 446

Приказна за нас

Represent Communications Црна Гора започна со работа во 2001 г. во Подгорица. До сега овој компактен и агилен тим докажа дека може да постигне резултати кои значително го надминуваат неговиот обем. Посветеноста, флексибилноста и интегрираниот пристап не поминаа незабележано, за што говори и фактот дека Represent Communications Подгорица се вбројува меѓу „100 најголеми микро претпријатија“ во Црна Гора.

Агенцијата ги поседува препознатливите способности на Represent System-от, како што се корпоративни комуникации, стратешко планирање, бренд комуникација, организација на настани и медиумска анализа.

Скокни право!