Сараево

Маршал Тито 28

Сараево

БиХ

+387 61 159 255

Приказна за нас

Како најмлада агенција во рамките на нашиот систем во 2018 г. е основана Represent Communication Сараево. Набргу стекнува цврста позиција на пазарот во БиХ и благодарејќи на комбинацијата на контент и дигитален маркетинг, како и ПР услуги, придобива клиенти како Wizz Air, Samsung, Philips и Headhunter.

Агенцијата во ноември 2018 ја освои наградата LGBT IG индекс за промовирање на еднакви можности во процедурите на човечките ресурси. Препознавајќи го потенцијалот на овој пазар, агенцијата во март 2019 започна со школата LSPR Сараево.

Да се запознаеме?