Школи

Лондонска Школа за Односи со Јавноста

Во кратки црти

Лондонската школа за односи со јавност е дизајнирана на начин да ги подготви луѓето во комуникациите за личен и професионаллен раст преку ефикасно практично знаење и меѓународно признаена диплома. Низ работа со динамични и искусни предавачи ќе имате можност да учите од примери во праксата, да ги пратите трендовите и да го размените своето искуство со предавачите, како и со учесниците кои доаѓаат од секторот комуникации.Целта на ЛСПР е да ја научите и разберете стратешката комуникација со која можете да го унапредите работењето и репутацијата на својата компанија или бренд.

 • Датум

  02.10.2021-06.11.2021

   

 • Време

  Сабота, 09h – 18h

   

 • Начин

  До 12 учесници – offline/online

 • Јазик

  Македонски &
  Англиски

 • Локација

  Скопје, Хотел Леонардо

 • Цена

  EUR 1,200 со вклучен ДДВ

  За рана пријава до 15 септември, следува -10% попуст.

  За студенти, следува -30% попуст.

  Можност за плаќање на 12 месечни рати без камата преку НЛБ банка, за физички лица.

Што ќе научите

Програмата на ЛСПР е фокусирана кон креирање на комуникациски кампањи, управување со брендот, надминување и намалување на кризи и ризици во работењето, соработка со медиумите, подготовка и пишување на креативни материјали за различни видови на офлајн и онлајн медиуми, комуникации со stakeholder-ите, подготовки за настап во медиуми, креирања на стратегии.

 • Трендовите и случувањата во комуникациите
 • Подготовка на комуникациски материјали со респект кон различностите на медиумите
 • Градење и одржување односи со медиумите
 • Стекнување на доверба и зголемување на транспарентност на брендот

 • Комуникација на друштвените мрежи за работни цели
 • Како да се влијае врз ангажирање на stakeholder-ите
 • CSR во стратегијата за развој на брендот
 • Интерни комуникации во компаниите