Work / Skopje City Mall

12 Новогодишни елки – 12 приказни

Вовед

Сити Мол Скопје ни се обрати со идеја за новогодишна хуманитарна акција. Се разви идеја за 12 новогодишни елки – 12 приказни. Елките се поставени на вториот кат од центарот, а секоја претставува по една медиумска куќа.  Кампањата ги опфаќа медиумите на националните телевизии, преку веб портали, радио станици до дневен печат. Секој медиум има обезбедено подароци кои стојат под елката. Подароците беа наменети за социјално загрозени семејства кои беа однапред избрани.