• Блог - Nov 05, 2021

  Facebook Metaverse – полн погодок или промашување?

  Во август годинава, Facebook започна јавно тестирање на Horizon Workrooms, апликација која им овозможува на луѓето кои користат очила за виртуелна реалност Oculus Quest 2 да вле...

 • Блог - Jul 07, 2021

  Јавниот настап – „Железни врати отвора“

  Без разлика дали говориме на состанок или се претставуваме пред десетици или стотици луѓе (online или offline), на дневна основа комуницираме со различна публика. Повеќето од на...

 • Вести - Jun 22, 2021

  Clubhouse апликацијата е достапна и на Андроид: Како да ја добиете фамозната покана?

  Популарната социјална мрежа фокусирана на аудио комуникација и аудио записи, конечно после ексклузивата на IOS уредите е достапна и за Android телефоните. Меѓутоа, како и до сег...

 • Вести - Jun 16, 2021

  Google ја отвора својата прва продавница!

  За подобро претставување на својата палета уреди пред корисниците, Google најави отворање на својата прва физичка продавница. Американската компанија го најави отворањето на Goo...

 • Вести - Jun 10, 2021

  Нова социјална мрежа! Ќе ги засени ли сите досега?

  Нова апликација за споделување фотографии неодамна се појави на пазарот и е достапна за сите: Poparazzi! Оваа мрежа ја лансираа Алек и Остин Ма, а веќе првиот ден по лансирањето...

 • Блог - Jun 09, 2021

  Личен бренд и социјални мрежи: Што не треба да правите на вашите приватни профили?

  Личен бренд денес значи компаниски бренд, посебно ако сте на висока позиција во својата работа. Во тој случај добро знаете дека не е лесно да се изгради квалитетната слика за се...

 • Блог - May 28, 2021

  Концептот среќа на работа 2.0

  Концептот среќа на работа: Уште еден корпоративен изум или магична состојка што ќе го направи бизнисот најубава споредна работа на светот (а да не е фудбал) Уште од рана возраст...

 • Вести - May 27, 2021

  Инстаграм ја тестира опцијата за поставување на содржина од десктоп

  Дигиталните менаџери и менаџерите за социјални медиуми ќе бидат особено задоволни од новитетот од Инстаграм. Познато е дека досега можеше да се објавуваат содржини на Инстаграм ...

 • Блог - May 17, 2021

  10 Маркетинг трендови кои ги издвојуваме во 2021

  Мораме да признаеме дека се повеќе ни недостасуваат дополнителни часови во секојдневието за да ги завршиме сите обврски. Работните навики ни се менуваат од ден на ден, како би м...

 • Бидете во тек!