Бања Лука

Симе Солаје 1, 3ти кат

Бања Лука

БиХ

+387 51 962 854

Приказна за нас

Кога започна со својата работа, Represent Communications Бања Лука беше нашата прва канцеларија во Босна и Херцеговина.

Агенцијата во Бања Лука за кратко време разви широк спектар на услуги, од развивање на бренд, преку промоции на настани до контент и дигитален маркетинг. Некои од постоечките клиенти се
Wizz Air, Jahorina Biznis Forum, Astra Make-up и TeleGroup.

Да се напиеме кафе заедно!