Услуги / Креирање на содржини

Видеото се покажа како водечки тип на содржина на денешната онлајн сцена. Видео материјалот во долга или кратка форма го пронајде својот пат до секоја платформа на интернет и го промени начинот на кој ги примаме информациите. Во непрекинатата борба за добивање на внимание од јавноста, видео продукцијата знае да побарува многу, а Represent Communications ги има одговорите: ние пишуваме, снимаме, промовираме содржини за вашата публика.

Потребни Ви се идеи?

Storytelling

Се’ си има своја приказна, само треба да биде раскажана на посебен начин. Изградете цврста емотивна врска меѓу својот бренд и целната публика.

Контент маркетинг видео

Сите трендови се вртат кон видеото кое постојано се развива и секогаш е барано. Задржувајте го вниманието на својата публика со помош на содржини кои секогаш нешто нудат.

Корпоративно видео

Без разлика дали посакувате да ја претставите вашата компанија на клиентите, или пак да изградите имиџ со кој би привлекле најдобри кандидати за работа, ние можеме да ви помогнеме да се претставите во најдобро светло.

Видео за интерна комуникација

Луѓето во вашата компанија се вашата најважна компонента. Помогнете им лесно да ја пренесат секоја порака и обезбедете непречена комуникција низ компанијата.

Stop-motion видео

Збогатете ја вашата приказна со оригинален пресврт со помош на stop-motion video техниката. Забавна е за гледање, лесна за разбирање и може неограничено да се споделува.

2D и 3D анимации

Анимацијата може да пренесе она што стандардното видео не може, и ви овозможува совршено да управувате со вниманието на вашата публика.

Видеа во живо

Можеме да организираме елементи од сетот за снимањето на вашето видео во живо, така да се’ биде спремно во право време, на право место и за правата публика.