Услуги / Native Огласување

Native огласувањето има потенцијал да допре до срцето и умот на публиката на начин кој ретко се гледа во другите форми на огласување или објавување. Со други зборови, native содржина прави нешто што луѓето обично не очекуваат – обезбедува вредност за нив и се врзува со нивните очекувања.

Уметност на суптилноста

Суштината на native огласувањето е во формата и функцијата. Текстовите одговараат со визуелниот изглед на искуствата кои ги опишуваат и делуваат како природна содржина. На истиот начин и функционираат – како природна содржина.
Ние креираме native кампањи со квалитетни и релевантни содржини. Содржината може да биде во форма на текст, инфографика или видео. Згора на се’ можеме да ги комбинираме формите и да креираме мултимедијално доживување кое сигурно ќе допре во вашата целна публика.

Со кого?

  • Metro
  • Neoplanta
  • Erste
  • Hemofarm
  • Delta Holding
  • Wienner
  • Mlekara Sabac
  • Legat

Ајде да работиме заедно

Секогаш имаме добра приказна да раскажеме, а следната може да биде Ваша.