За нас

In Medias [REC]

Represent Communications е водечка ПР и дигитална агенција на Балканот.

Можеме да ви кажеме дека иднината е во интегрираните услуги и новите трендови. Но вие тоа веќе го знаете. Затоа ќе кажеме директно: ПР-от е она во што не’ сметаат за најдобри. Дигитал е насоката во која се движиме. Тоа патување не е возможно доколку не се едуцираме себеси, своите клиенти и заедницата.

Со искуство од деценија ипол, пет канцеларии и безброј кампањи позади себе, позиционирани сме како лидер за интегрирани коминикациски услуги во регионот. Секогаш имаме добра приказна да раскажеме. А следната може да биде ваша.

Кои сме ние?

 • Им помагаме на клиентите од 2002.

  Започна со две лица, кои работеа од стан во центарот на Белград со визија за промена на тоа како се работи ПР во Србија.

 • Број на луѓе кои моментално работат:

  80

 • Соработници:

  300

  +

 • Пет канцеларии во Западен Балкан

 • Работиме во
  4 земји

 • Видео проекти годишно:

  150

  +

 • 100+ анимирани формати

 • 500+ различни ПР кампањи секоја година

Живеејќи во свет на комуникации, да бидеме мајстори на комуникацијата!

- Бора Миљановиќ, CEO (Represent System)

Разгледајте ги нашите можности

Ова сме ние

 • Бора Миљановиќ

  Основач, Сопственик (Represent System)

 • Наташа Божиновска Миркова

  Директор, RC Скопје

 • Јелена Микиќ

  Директор за развој (Represent System)

 • Тамара Јокановиќ

  Генерален директор (Represent Communications Belgrade)

 • Јована Цакиќ

  ПР Директор (Represent Communications Belgrade)

 • Емилија Заевска

  Content Studio Director - Creative Strategy

 • Ивана Чаџеновиќ

  Директор, RC Црна Гора

 • Ена Маглиќ

  Директор, RC Сараево, БиХ

Клиенти

 • Filmbox
 • Jubmes Banka
 • Mlekara Sabac
 • Telenor
 • Giz
 • Nis
 • WizzAir
 • The Spot
 • Neoplanta
 • MK Group
 • Cocacola
 • Osce
 • Strauss
 • Holcim
 • ProCredit Banka
 • Delta Holding
 • Schneider
 • Vip
 • PWC
 • Simpo
 • Legat
 • Lesaffre
 • Knjaz Milos
 • Carslberg Srbija
 • Apatinska pivara
 • TeleGroup
 • Delhaize
 • UOS
 • db
 • Jaffa
 • Ball
 • Philip Morris
 • Eurobank
 • West65
 • Erste
 • Nelt
 • Kneza Miloša
 • SAM
 • Roma
 • DHL
 • Frikom
 • Hemofarm
 • Asseco
 • AIGO
 • Nailed
 • Molson Coors
 • Hellenic
 • Envap
 • Metro
 • Generali
 • Siemens
 • Roche
 • Wienner

Ајде да работиме заедно

Секогаш имаме добра приказна да раскажеме, а следната може да биде Ваша.