Услуги

Секако, ние тоа го можеме!

Често се вели дека се’ започнува со идеја. Но ние велиме друго: Се’ започнува со Вас. И можеби ви е потребно повеќе од идеја. Ние нудиме комплетен пакет од интегрирани комуникациски услуги. Без разлика дали ви е потребно медиумско претставување, креирање на содржини, или пак само барате начин да влезете во светот на дигиталните комуникации, Represent може да ви помогне.

 • Односи со јавноста

  Односи со јавноста

  Одредница на нашите дејности. Го насочуваме вашиот глас кон вистинските луѓе, воспоставуваме соодветни односи со медумите и го преземаме товарот за било каква криза. Од организирање на настани до корпоративни комуникации - тука сме за вас.

  Learn More

 • Дигитален маркетинг

  Дигитален маркетинг

  Дигиталната присутност не е повеќе избор, туку обврска. Нашиот тим ќе ви помогне да развиете комплетна дигитална стратегија, од поставување до спроведување и мерење на резултатите. Веќе не се работи за иновација, туку за потреба.

  Learn More

 • Креирање на содржини

  Креирање на содржини

  Специјализирани сме за секој вид на видео продукција. Нашиот тим на професионалци ќе ја претвори вашата приказна во привлечна содржина чија цел е да информира, едуцира, забавува или продава.

  Learn More

 • Native Огласување

  Native Огласување

  Уметност на суптилноста. Интегрирајќи го ПР-от со дигиталниот маркетинг, креираме содржини кои ве ставаат во центарот на вниманието. Нашата распространета мрежа на медиумски врски гарантира дека ќе ја најдеме вистинската платформа за вашиот глас.

  Learn More

 • Едукација

  Едукација

  Поседуваме знаење кое можеме да го споделиме. Нашите курсеви се наменети за поединци и корпорации и го опфаќаат севкупниот асортиман на услуги кои ги нуди Represent – ПР, дигитален маркетинг и креирање на содржини.

  Learn More

Ајде да работиме заедно

Секогаш имаме добра приказна да раскажеме, а следната може да биде Ваша.