Блог

10те најгледани реклами на YouTube за време на корона

Вести - May 20, 2020

Погледнете ги овие 10 реклами на светски познати брендови кои апсолутно ги поместија границите и ја воодушевија дури и својата конкуренцијата.

1. Ad Council/#AloneTogether; Creative Agency – Pereira O’Dell, MTV

2. Bud Light; Creative Agency – Wieden + Kennedy; Media Agency – Dentsu & SocialCode

3. Burger King; Creative Agency – FCB New York; Media Agency – Horizon Media

4. Ikea; Creative Agency – Ogilvy; Media Agency – Wavemaker

5. Lowe’s; Creative Agency – VIA Portland; Media Agency – Starcom

6. National Football Association; Creative Agency – 72 & Sunny; Media Agency – OMD

7. Nike; Creative Agency – Wieden + Kennedy

8. Old Spice; Creative Agency – Wieden + Kennedy; Media Agency – Wieden + Kennedy

9. Oreo; Creative Agency – The Martin Agency; Media Agency – VaynerMedia

10. Pepsi TM; Creative Agency – VaynerMedia; Media Agency – OMD

Автор

Represent System

News Editor

Да работиме заедно!

Секогаш имаме добра приказна да раскажеме, а следната може да биде Ваша.